A cérnametéltet vágásához szükséges megfelelő méretű és minőségű tésztavastagságú tésztaszalagokat is ezzel a géppel készítheti el. Csupán a hajtókart kell áthelyezni.
- 4 fokozatban nyújt.
- Nyújtási szélesség 8 cm
- A nyújtás vastagsága a 4. fokozatban 0,25-0,3 mm.
- 0,5 mm vágásszélesség
- Figyelem: különösen kell figyelni a tészta jó kidolgozására és a megfelelő szikkadtságára!!!
- Tészta összeállítása:
Általában 1 kg liszt 9-10 tojás a tojás méretétől függően.
Mérési módszerrel: a tojás súlyának a duplája legyen a liszt.
Liszt lehet: sima liszt, rétes liszt vagy ezek keveréke, de más lisztfélékkel is érdemes próbálkozni.
Színes tészta esetén a tojás súlyához adjuk a spenót pépet, céklalevet.
A liszthez keverjük hozzá a tojás és színező anyagokat (ha színezünk)
A tészta kidolgozása több lépésben történik, amelyek között a tésztát tállal letakarva pihentetjük.
- Használati útmutató(klikk)
- Gyártó ajánlása: A finom húsleves megérdemli ezt a gyönyörű tésztát! De aki a vastagabb tésztát szereti annak a 0,8 mm-es vágásszélességűre van szüksége.
KATTINTSON A KÉPRE ANNAK NAGYÍTÁSÁHOZ!