Cérnametéltvágó gép (0.5 mm-es vágás szélesség)

Műszaki paraméterek:

Szuper vékony cérnametélt előállítását teszi lehetővé a vékonyra kinyújtott tésztaszalagokból. Az igazi „angyalhaj” ! (capelli d’angelo)

  • 0,5 mm vágásszélesség
  • Nyújtási szélesség 8 cm
  • Figyelem: különösen kell figyelni a tészta jó kidolgozására és a megfelelő szikkadtságára!!!
  • Tészta összeállítása

​Általában 1 kg liszt 9-10 tojás a tojás méretétől függően.
Mérési módszerrel: a tojás súlyának a duplája legyen a liszt.
Liszt lehet: sima liszt, rétes liszt vagy ezek keveréke, de más lisztfélékkel is érdemes próbálkozni.
Színes tészta esetén a tojás súlyához adjuk a spenót pépet, céklalevet.
A liszthez keverjük hozzá a tojás és színező anyagokat (ha színezünk)
A tészta kidolgozása több lépésben történik, amelyek között a tésztát tállal letakarva pihentetjük.

  • Használati útmutató(klikk)
  • Gyártó ajánlása: A finom húsleves megérdemli ezt a gyönyörű tésztát! De aki a vastagabb tésztát szereti annak a 0,8 mm-es vágásszélességűre van szüksége

 

KATTINTSON A KÉPRE ANNAK NAGYÍTÁSÁHOZ!

Ár: 
21000 Ft

 

Kosár

A kosarad üres

A szállítási díjakat ide kattintva
tekintheti meg